Offert & prisförfrågan

Konferens Stockholm italiensk restaurang

Conferenza med aktiviteten Gudfadern

Ta reda på vem som är bäst lämpad att ta över efter gudfadern Don Leonardo, som ska lämna över till nästa generation. För att få reda vilken familj som är bäst lämpad har han arrangerat en tävling med massor av utmaningar. Och under augusti inkluderar vi denna roliga teamaktivitet i er conferenza utan extra kostnad.

Conferenza med fri konferenslokal

För er som väljer att konferera på måndagar har vi just nu ett strålande erbjudande. För just på måndagar bjuder vi på hela kostnaden för er konferenslokal.

Conferenza med vinprovning Sapori d’Italia

Följ med oss på en kulinarisk resa genom Italien. Under augusti inkluderar vi aktiviteten Sapori d’Italia i ert conferenza-paket helt utan extra kostnad. Under vår sommeliers ledning kommer ni prova vin från fyra olika regioner i Italien i kombination med tillbehör som är klassiska för respektive region.

Conferenza med julbord

På Villa Aske serverar vi ett svenskt julbord med inslag från det italienska köket. Julbordet serveras mellan den 26 november – 20 december 2022 och under denna period inkluderar vi vårt julbord i ert Conferenza-paket utan extra kostnad. BENVENUTI!