Förätter
… Marinerad sparris med tryffelmajonnäs & torkad svartkål, löjrom samt krasse sallad
… Lättgravad fröjalax med kronärtskockscreme, picklad tomat samt friterad kapris & hyvlad parmesan
… Sotad biffcarpaccio med rostade pinjenötter & tonfiskscreme, friterad potatis samt ruccola
Varmrätter
… Timjanstekt oxfilé med rostad pumpapuré, primörer samt potatis/parmesanterrine & rödvinsky
… Helstekt kalvfilé med rotselleri & marsalasky samt svamplasagne
… Fisk i säsong med bakade morötter, panchetta samt potatis/silverlökspuré & grön vitvinssås
Ostar
… Blu di Capra
… Ubriaco d’Amore
… Tryffeltallegio
Efterrätter
… Tart di Limone med björnbärsmascarpone, mynta samt färska björnbär
… Mjölkchokladcreme med kolaglass, färska hallon samt saltrostade mandlar
… Äpple & mandelkaka med lagerbladsglass & rostade pecannötter samt rosmarincreme