Offert & prisförfrågan

WEEKEND MED KÄNSLA AV ITALIEN

Fredagen den 29 september erbjuder vi weekendpaket till er som inte kan få nog av Italien.

ITALIENSK WEEKEND INKLUDERAR:
- Prosecco med italienska tillbehör
- 4 rätters middag ­– antipasto, primo, secondo & dolce
- Övernattning
- Villans frukostbuffé

Pris: fr. 1 795 kr/person.

Boende i harmoni med den omgivande naturen

Hotellrummen på Villa Aske är personligt inredda i skandinavisk stil, i harmoni med den omgivande naturen. Våra rum är fördelade i fyra byggnader intill villan.

Vi har totalt 88 hotellrum varav 62 är dubbelrum och 26 är enkelrum.

Italiensk kärlek till svenska råvaror

Maten vi serverar på Villa Aske är Italieninspirerad, men tillagad på svenska råvaror av högsta kvalitet. Menyn följer säsongerna och precis som i Italien står rena, genuina smaker i fokus. En solkysst tomat, ett lätt parmesanskum eller en ny variation på blåbär.

På Villa Aske är måltiden, precis som i Italien, alltid mycket mer än bara mat – du äter inte för att leva, du lever för att äta.

Bo & konferera avskilt i
eget hus med allt nära

Mer om Studion

Stockholms närmaste palazzo

Villa Aske byggdes för drygt 200 år sedan med en florentinsk renässansvilla som förebild. Under åren har rummen fyllts av korta ordväxlingar, långa diskussioner och förtroliga samtal.

Exakt vad alla människor har pratat om under åren vet vi förstås inte. Men vi vet att de har lockats av Villa Aske som en oas med smak av Italien – mitt bland åkrar och skog utanför Stockholm. Och vi vet att människor fungerar likadant nu som då.

Koppla av i våra salonger eller slå dig ner med en bok i biblioteket. Ta en runda runt biljardbordet eller häng i baren. Vi vill verkligen att du ska känna dig som hemma, fast du bor borta.

Mat med smak av Italien

Mer om vår ristorante

Oas med smak av Italien

Villa Aske är en oas med smak av Italien mitt bland åkrar och skog utanför Stockholm.

Vi är en blandning av italienskt och svenskt, där florentinsk renässansvilla möter granskog, och parmesan möter närproducerat från granngården.

BENVENUTI!

Den italienska villan

Mer om vår historia

Aktiviteter på egen hand

Vi vill att du ska känna dig hemma även om du bor borta. Det finns en mängd alternativ om du vill sysselsätta dig på egen hand. Vakna till fågelsången utanför fönstret, ta en tur i löparspåret eller varför inte cykla ner till Mälaren för ett uppfriskande morgondopp?

Vägen till Villa Aske

Villa Aske ligger mitt bland åkrar och skog utanför Stockholm och Arlanda.

Espresso martini

Wake me up, and then fuck me up!” Det var uppdraget bartendern Dick Bradsell fick av en supermodell när han på 8O-talet skapade espresso matrin.