Person till Gäst Service sökes!

Gillar du att bemöta människor och vurmar lite extra för Italien. Då har vi jobbet för dig!

Tjänsten

Det absolut viktigaste i ditt arbete är att ta hand om våra gäster. Att ge dem ett genuint och personligt bemötande på högsta nivå. Du är navet i vårt konferenscenter och ser till att allt ”flyter på”. Den ena dagen är sällan den andra lik vilket innebär en roll med stor flexibilitet. Tjänsten innefattar också möblering och iordningställande av konferenslokaler samt receptionsarbete såsom in- och utcheckning. Arbetstiden är förlagd till både dag och kvällstid, främst vardagar men helger förkommer.

 

Erfarenhet och personliga egenskaper

Du är en organiserad lagspelare som älskar att möta människor på ett oförglömligt och engagerat sätt. Du gillar att ge det där lilla extra för att skapa minnesvärda upplevelser. Du är lyhörd och kan lätt prioritera under stressiga situationer. Du har en rund och ödmjuk personlighet, har nära till skratt och tycker det är viktigt att ha roligt på jobbet. Du behärskar svenska och engelska utan problem. Om du har erfarenhet av att ha jobbat i ett hotellsystem är det meriterande, men inget krav.

 

Att jobba på Villa Aske

Du kommer ingå i vår egen ”La Famiglia” som brinner för att skapa branschens bästa upplevelser med en härlig italiensk inramning. Eftersom Villa Aske ligger på landet är egen bil och körkort en förutsättning.

 

Intresserad?

Kontakta vår Reception- & bokningsansvarig Helena Nordström via helena@villaaske.se