Sharing dinner på italienskt vis

Upplev gemenskap på italienskt vis med sharing dinner!

I Italien är måltiden helig. Du äter inte för att leva, du lever för att äta. Det handlar om smak och doft men ännu mer om att vara tillsammans. Mat är gemenskap.

Nu kan ni uppleva vår rustika version på den italienska middagen! En fest i doft och smak och framförallt gemenskap. En så kallad ”sharing dinner” där maten ställs på bordet i skålar och på fat som skickas runt i ert sällskap för egen servering. Samla hela familjen eller dra ihop kompisgänget för en skön och avslappnad stämning och stor trivselfaktor. Kombinera gärna med övervattning och frukost. BENVENUTI!

 

Priser:

Sharing dinner, övernattning med del i dubbelrum och villans frukost: 1 390 kr/person
Endast Sharing dinner: 495 kr/person

 

Vi erbjuder SHARING DINNER på lördagar. För våra weekendgäster är det incheckning lördag från kl. 15 och utcheckning söndag senast kl. 12 dagen. För bokning, frågor eller funderingar kontakta oss på bokning@villaaske.se

Sharing dinner har en fast meny. Tyvärr har vi svårt att ta hänsyn till allergier eller andra kostönskemål. Då rekommenderar vi istället att ni bokar vår 4-rätters italienska meny. Läs mer »

 

Eventuella avbokningar måste ske senast kl. 15.00 dagen före ankomst för att undvika avbokningskostnader.

”På Villa Aske är måltiden, precis som i Italien, alltid mycket mer än bara mat – du äter inte för att leva, du lever för att äta”.