Vi strävar efter att alla våra gäster ska serveras en god och vällagad måltid. Vi är därför oerhört beroende av att få till oss information om allergier och matpreferenser, så vi hinner planera och få hem råvaror till dessa rätter.
Som svanen-märkta jobbar vi även aktivt för att förbättra miljön och en del av detta arbete är att minska matsvinnet. Detta gör vi bl.a. genom att endast tillaga förbokade rätter.
Som samordnare för denna konferens har du en viktig uppgift att samla in och meddela oss eventuella matavvikelser. Här nedanför ser du lite olika matpreferenser som vi upplever är vanliga, ni kanske har någon annan.
Lakto – ovo – vegetarian
Äter: Ägg & mejeriprodukter
Äter inte: Kött, fågel, fisk, skaldjur
Lakto – vegetarian
Äter : Mejeriprodukter
Äter inte: Kött, fågel, fisk, skaldjur, ägg
Ovo – vegetarian
Äter: Ägg
Äter inte: Kött, fågel, fisk, skaldjur, mejeri
Demi – vegetarian
Äter: Fågel, fisk, skaldjur
Äter inte: Kött
Pescetarian
Äter: Fisk & skaldjur
Äter inte: Kött & fågel
Vegan
Äter: Allt från växtriket
Äter inte: Allt från animaliska riket
Glutenintolerant
Äter: Glutenfritt
Äter inte: Mjölprodukter
Laktosintolerant
Äter: Laktosfritt
Äter inte: Mjölkprodukter med laktos
Fiskallergi, skaldjursallergi, nötallergi, baljväxtallergi, fläsk, gravid.
För beställningar av specialkost som uppkommer på plats debiteras 500 kr/person och dag exklusive moms.
Med hälsningar från oss på Villa Aske!