Weekend med sharing dinner

Upplev gemenskap på italienskt vis med rustik sharing dinner!

I Italien är måltiden helig. Du äter inte för att leva, du lever för att äta. Det handlar om smak och doft men ännu mer om att vara tillsammans. Mat är gemenskap.

Upplev en weekend som inkluderar vår version på den italienska middagen! En fest i doft och smak och framförallt gemenskap. En så kallad ”sharing dinner” där maten ställs på bordet i skålar och på fat som skickas runt i ert sällskap för egen servering. Samla hela familjen eller dra ihop kompisgänget för en skön och avslappnad stämning och stor trivselfaktor. Kombinera gärna med övervattning och frukost. BENVENUTI!

 

Priser:

Sharing dinner, övernattning med del i dubbelrum och villans frukost: 1 395 kr/person
Endast Sharing dinner: 495 kr/person

Sharing dinner är en fast meny. Tyvärr har vi svårt att ta hänsyn till allergier eller andra kostönskemål. Då rekommenderar vi istället att ni bokar vår 4-rätters italienska meny. Läs mer »

 

Vi erbjuder SHARING DINNER WEEKEND lördagar. Incheckning sker på från kl. 15 och utcheckning senast kl. 12 dagen därpå.

För bokning, frågor eller funderingar kontakta oss på bokning@villaaske.se. Eventuella avbokningar måste ske senast kl. 15.00 dagen före ankomst för att undvika avbokningskostnader.

 

Boka

Boka er weekend på 08-584 222 00, bokning@villaaske.se eller via formulär här på hemsidan. Ni kan också boka er vistelse online som uppdateras kontinuerligt. Om ni skulle sakna något eller om ert sökalternativ inte finns tillgängligt, kan ni alltid kontakta oss via ovanstående telefon, mail eller formulär.

 

 

”På Villa Aske är måltiden, precis som i Italien, alltid mycket mer än bara mat – du äter inte för att leva, du lever för att äta”.