Aktiviteter på egen hand

Vi vill att du ska känna dig hemma även om du bor borta. Det finns en mängd alternativ om du vill sysselsätta dig på egen hand. Vakna till fågelsången utanför fönstret, ta en tur i löparspåret eller en promenad i den doftande parken, eller varför inte cykla ner till Mälaren för ett uppfriskande morgondopp?

Gym

Ta med dina goda vanor till Villa Aske och besök vårt gym. Gymmet ligger i det mittersta röda boendehuset och här hittar du utrustning som löpband, crosstrainer, lastdrag- och kabelrodd maskin, styrkemaskin för ben, kettlebell, gymboll, pilatesboll maghjul, hopprep m.m.

 

Jogga

Utanför husknuten slingrar sig ett elupplyst motionsspår på 2 km. Följ skyltarna i parken eller fråga oss i receptionen så visar vi dig var spåret börjar.

 

Att promenera är både avkopplande och uppiggande. Vår närmiljö erbjuder lantliga vyer och slingrande stigar i skogen. Fråga oss i receptionen så berättar vi mer om vart det passar bäst för en skön promenad.

 

Cykla

Låna en av våra cyklar och ta dig runt på två hjul. Du kan t.ex. cykla ner till Mälaren som ligger ca 1,8 km bort och ta ett dopp från bryggan. Fråga oss i receptionen så leder vi dig på rätt väg…

 

Det finns många möjligheter för umgänge hos oss på Villa Aske.

 

Här är några exempel:

  • Samlas runt ett sällskapsspel
  • Spela biljard eller dart
  • Läs en bok i biblioteket
  • Spela lite kubb eller boule
  • Utomhus pingis & fotbollsspel