SNABB OFFERT & PRISFÖRFRÅGAN

Mat- & dryckesaktiviteter

Läs mer »

Umgås under aktiva former

Ett viktigt inslag i en lyckad konferens är att umgås under aktiva former. Om ni vill ha inspiration och förslag, kontakta oss så hjälper vi er att planera ett roligt och omväxlande program.

Campione

Gillar du TV-programmet Kockarnas Kamp? Då kommer du även gilla Villa Askes nya aktivitet Campione där deltagarna ställs inför liknade utmattningar med en italiensk inramning.

EN EXTRA BUBBLIG PROVNING

Att prosecco kommer från Italien, cava från Spanien och champagne från Frankrike är det många som känner till. Men vad är egentligen skillnaden på de olika dryckerna och är prosecco Italiens champagne?

Förslag på aktivitet

Gudfadern

Det har blivit dags för gudfadern Don Leonardo att lämna över till nästa generation. För att få reda vilken familj som är bäst lämpad har han arrangerat en tävling med massor av utmaningar.

SAPORI D’ITALIA

Följ med oss på en kulinarisk resa genom Italien. Vi provar vin från fyra olika regioner i Italien i kombination med tillbehör som är klassiska för respektive region.

Två personer hjälps åt att göra pasta under en pastakurs på Villa Aske.

Baka er egen pasta

Att göra sin egen pasta är riktigt roligt. Det blir supergott och det är inte så svårt som man kan tro! Under denna aktivitet gör ni er egen pastadeg från grunden och precis som i Italien knådar ni och kavlar allt för hand.

Aktiviteter på egen hand

Det finns en mängd alternativ om du vill sysselsätta dig på egen hand. Vakna till fågelsången utanför fönstret, ta en tur i löparspåret eller varför inte cykla ner till Mälaren för ett uppfriskande morgondopp?

Gör er egen salsiccia

Läs mer »