Inför ditt besök

Villa Aske ritades av en italiensk arkitekt för över 200 år sedan. Redan från början byggdes stället för umgänge under njutbara former och mat, dryck och samtal har alltid fått stå i fokus.

Vi vill hälsa dig varmt välkommen till oss. Hoppas att du kommer trivas och att du får uppleva en bit av Italien. Nedan hittar information som kan vara bra att ha med dig innan du besöker oss. Om du har frågor kan du alltid nå oss via ciao@villaaske.se eller 08-584 222 00.

Ett stort benvenuto till Stockholms närmaste palazzo!

Vägen till oss

Villa Aske ligger mitt bland åkrar och skog ca 30 minuter utanför Stockholm och Arlanda. Här hittar du mer information om hur du lättast tar dig till oss: HITTA HIT

Karta och vägbeskrivning Google Maps

 

Parkering

Vi har tre parkeringar på området kring Villa Aske. Följ skyltningen.

 

Ladda din elbil

Vi har sex parkeringsplatser där du kan ladda din elbil. Instruktionen för hur du går tillväga hittar på laddningsstolpen. Vid frågor kontakta vår reception på telefon 08-584 222 00.

 

Bastu

Det finns två bastur på Villa Aske. Den ena ligger i vårt första röda boendehus och den andra i det tredje. De hålls båda öppet mellan kl. 16-20.

 

Utomhus spabad

Umgås under avslappnande former i vårt utomhusspabad – en perfekt plats där ni på ett trivsamt sätt kan inleda en givande kväll. Med ett insynsskyddat läge och skogen som inramning kan ni njuta av både spabad och bastu. Spabadet ligger i vårt tredje röda boendehus och är öppet mellan kl. 16-20. Bokas via receptionen med undantag för lördagar då det är öppet för alla. Det finns även en bastu i vårt första röda boendehus som är öppen för alla mellan kl. 16-20.

 

Hotellrummen

Hotellrummen på Villa Aske är personligt inredda i skandinavisk stil, i harmoni med den omgivande naturen. Våra rum är fördelade i fyra byggnader intill villan. På rummen finns TV, vattenkokare med kaffe och te, hårtork, öronproppar. Det finns tillgång till strykjärn och strykbräda i varje boendehus. Om det är något du saknar, kontakta då receptionen som har ett utbud av hygienartiklar att välja på. Du når receptionen på telefon 08-584 222 00.

Vi har inga telefoner på våra hotellrum. Om en situation skulle uppstå du behöver telefon finns det att låna i receptionen.

 

Aktiviteter på egen hand

Det finns en mängd alternativ om du vill sysselsätta dig på egen hand. Ta en tur i löparspåret eller varför inte cykla ner till Mälaren för ett uppfriskande morgondopp? Aktiviteter du kan göra på egen hand

 

Gym

Ta med dina goda vanor till Villa Aske och besök vårt gym. Det är inte stort, men här finns det du behöver för att utmana kroppen på bästa sätt. Gymmet ligger i det mittersta röda boendehuset och här hittar du utrustning som löpband, crosstrainer, lastdrag- och kabelrodd maskin, styrkemaskin för ben (Leg Ext./Leg Curl), kettlebell, gymboll, pilatesboll maghjul, hopprep m.m.

 

Löparspåret

Nedanför huvudbyggnaden finns vårt 2 km elupplysta motionsspår. Om du inte hittar eller har frågor, kontakta receptionen gärna receptionen på telefon 08-584 222 00.

 

Shopen & skafferiet

Som ett ”hål i väggen” intill receptionen ligger vår shop. Här finns ett utval av presentartiuklar, ljuslukter och andra saker som kan vara trevligt att ta hem som ett minne eller ge bort till någon man vi uppmärksamma lite extra. Här hittar du också olja egn oljor – olivolja, rapsolja och en blend mellan dem båda Rapsoli.

 

Betalning

Villa Aske är helt kontantfritt. Det är bättre för miljön, för vår säkerhet och enklare för dig som kund. Vi tackar för er förståelse och för att ni hjälper oss göra vår arbetsmiljö tryggare. Betalning görs istället via kort, swish eller faktura.

 

Följ oss i sociala medier

Om du vill hålla koll på vad som händer på Villa Aske, ta det av olika erbjudande och bli inspirerade av italienska mat och dryck, följ oss i sociala medier.
Instagram
Facebook

 

Allergier & matpreferenser

Vi strävar alltid efter att alla våra gäster ska serveras god och vällagad mat. Det är därför viktigt att vi på förhand få ta del av dina allergier och/eller matpreferenser, så vi hinner förbereda och tillaga din måltid på bästa sätt.

 

Kontakt

Om nu har några frågor inför ditt besök hos på Villa Aske, tveka inte att höra av dig. Du når oss bäst på bokning@villaaske.se eller telefon 08-584 222 00.