Aktiviteter på egen hand

Det finns en mängd alternativ om du vill sysselsätta dig på egen hand. Ta en tur i löparspåret eller varför inte cykla ner till Mälaren för ett uppfriskande morgondopp?

En grupp människor går bland träden i Villa Askes park

Löparspåret

Nedanför huvudbyggnaden finns vårt 2 km elupplysta motionsspår. Om du inte hittar eller har frågor, kontakta gärna receptionen på telefon 08-584 222 00.

Gym

Ta med dina goda vanor till Villa Aske och besök vårt gym. Det är inte stort, men här finns det du behöver för att utmana kroppen på bästa sätt. Gymmet ligger i det mittersta röda boendehuset.

Bastu & spabad

Umgås under avslappnande former i vårt utomhus-spabad. Med ett insynsskyddat läge kan ni njuta av både spabad och bastu.

Vägen till Villa Aske

Villa Aske ligger mitt bland åkrar och skog ca 30 minuter utanför Stockholm och Arlanda.

Parkering

Vi har tre parkeringar på området kring Villa Aske. Följ skyltningen.

Ladda din bil

Vi har sex parkeringsplatser där du kan ladda din elbil. Instruktionen för hur du går tillväga hittar på laddningsstolpen. Vid frågor kontakta vår reception på telefon 08-584 222 00.

Hotellrummen

Hotellrummen på Villa Aske är personligt inredda i skandinavisk stil, i harmoni med den omgivande naturen. Våra rum är fördelade i fyra byggnader intill villan. På rummen finns TV, vattenkokare med kaffe och te, hårtork, öronproppar. Det finns tillgång till strykjärn och strykbräda i varje boendehus.

Om det är något du saknar, kontakta då receptionen som har ett utbud av hygienartiklar att välja på. Du når receptionen på telefon 08-584 222 00.

Vi har inga telefoner på våra hotellrum. Om en situation skulle uppstå du behöver telefon finns det att låna i receptionen.

Shopen & skafferiet

Som ett ”hål i väggen” intill receptionen ligger vår shop. Här finns ett urval av presentartiklar och andra saker som kan vara trevligt att ta hem som ett minne eller ge bort till någon man vill uppmärksamma lite extra. Här hittar du också våra egna oljor – Olivolja, Rapsolja och Rapsoli.

Konferens Stockholm italiensk restaurang

Betalning

Villa Aske är helt kontantfritt. Det är bättre för miljön, för vår säkerhet och enklare för dig som kund. Vi tackar för er förståelse och för att ni hjälper oss göra vår arbetsmiljö tryggare. Betalning görs istället via kort, swish eller faktura.

Allergier & matpreferenser

Vi strävar alltid efter att alla våra gäster ska serveras god och vällagad mat. Det är därför viktigt att vi på förhand får ta del av dina allergier och/eller matpreferenser, så att vi hinner förbereda och tillaga din måltid på bästa sätt.

Följ oss i sociala medier

Om du vill hålla koll på vad som händer på Villa Aske, ta del av olika erbjudanden och bli inspirerad av italiensk mat och dryck, följ oss i sociala medier.
Instagram: @villa_aske
Facebook: villaaske

Kontakt

Om nu har några frågor inför ditt besök hos på Villa Aske, tveka inte att höra av dig. Du når oss bäst på bokning@villaaske.se eller telefon 08-584 222 00.