Conferenza med italiensk aktivitet

Mellanrubrik

xxx

 

Paketet inkluderar

  • Välkomstkaffe med focaccia
  • 2-rätters lunch
  • Eftermiddagsbuffé med ost, frukt och bakverk
  • Antipasto
  • 3-rätters middag (primo, secundo & dolce)
  • Logi i enkel- eller del i dubbelrum
  • Frukostbuffé
  • En lagbyggande aktivitet och ni väljer bland: Gör er egen Pastakurs, Gudfadern eller Sapori d’Italia. Läs mer om aktiviteterna nedan.

 

Conferenza-paket med del i dubbelrum: 2 495 kr/person med del i dubbelrum (ord. 2 995 kr/person).
Conferenza-paket med enkelrum: 2 995 kr/person (ord. 3 495 kr)

 

Gör er egen salsiccia
Salsiccia är en korvsort med ursprung från Italien. I Italien betyder salsiccia korv av fläskkött smaksatt med vitlök och pepparkorn, men det finns många varianter. Den kan ätas utan lagring och tillagas genom stekning i panna, ugn eller grillning. Under denna aktivitet tillverkar vi tre olika sorters korvar, allt enligt konstens alla regler med färska örter och ekologiskt kött. Under handledning av Villa Askes kockar maler ni och stoppar era korvar vilka ni får ta med er hem tillsammans med recepten.

 

Gudfadern
En rolig teamaktivitet som förflyttar er till en miljö inspirerad av den klassiska filmen. Det har blivit dags för gudfadern Don Leonardo att lämna över till nästa generation. För att få reda vilken familj som är bäst lämpad har han arrangerat en tävling med massor av utmaningar. Lagen som representerar var sin familj kommer att prövas i t.ex. skytte med lupara (hagelgevär), ta sig förbi larmsystem, fotboll, sophantering, biljakt och cigarettsmuggling. Hela tiden måste de dessutom våga satsa sina insatser för att kunna vinna mera, dessutom finns ett hästhuvud, som ingen vill bli sittandes med, i leken. Den familj som bäst lyckats använda sina talanger och haft en vinnande taktik kommer att ha mest guldtackor i sin attachéväska när tävlingen är slut.

 

Sapori d’Italia
Följ med oss på en kulinarisk resa genom Italien. Vi provar vin från fyra olika regioner i Italien i kombination med tillbehör som är klassiska för respektive region. Kan t.ex. vara en mustig Amarone tillsammans med smakrik Risotto från regionen Veneto eller en rubinröd Chianti Classico tillsammans med en tunnskuren prosciutto från Toscana.