Gästspel med Elvira Lindqvist

Den 25 maj 2024 bjuder vi in till ett gästspel med Elvira Lindqvist. Elvira är kreativ ledare på Restaurang Oxenstiernan i Stockholm, en restaurang med fokus på mat lagat av lokalt odlade säsongsråvaror, ansvarsfullt producerade produkter och svensk kvalitetsdesign. Restaurangen är bl.a. belönad med en grön michelinstjärna och 3 cirklar i hållbarhetsguiden 360 eat guide.

Kvällens menyn kommer bli en djupdykning i säsongens bästa smaker, med inslag av förädling, innovation och en touch av Villa Askes italienska charm.

För er som vill & kan, maxa upplevelsen genom att boka till både ett italienskt afternoon tea och övernattning & brunch dagen därpå.

Priser

Middag i sex serveringar: 795 kr/person

Vinpaket: 595 kr/person

Alkoholfritt dryckespaket: 425 kr/person

Italienskt afternoon tea: 165 kr/person

Övernattning & brunch i enkelrum: 895 kr/person

Övernattning & brunch med del i dubbelrum: 695 kr/person

Om Elvira Lindqvist

Elvira Lindqvist är kreativ ledare på Restaurang Oxenstiernan på Östermalm i Stockholm. En restaurang med fokus på mat lagat av lokalt odlade säsongsråvaror, ansvarsfullt producerade produkter och svensk kvalitetsdesign. Restaurangen är bl.a belönad med en grön michelinstjärna och 3 cirklar i hållbarhetsguiden 360 eat guide.

Elvira, som är född och uppvuxen utanför Enköping, är en kock med stor passion för helhetssynen på hållbarhet, hon brinner för biologisk mångfald och att jobba med det naturen har att erbjuda. Innan Oxenstiernan har hon bl.a jobbat ett antal år som kökschef på Fotografiska.

När hon inte lagar mat och driver restaurang är hon även engagerad som styrelsemedlem i framtidens krogkultur, en förening som verkar för en jämställd och jämlik restaurangbranch.

Hon skriver även återkommande krönikor i Gourmet och utbildar morgondagens gastronomiska ledare på yrkeshögskolan.

SNABB OFFERT